Apparaten en accessoires
Zachte wortelsoep met venkel
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
venkel in stukken (2-3 cm)350 g
-
wortel geschild en in stukken (2-3 cm)250 g
-
prei in stukken (2-3 cm)40 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
water500 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
fijn zout (optioneel)1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6.1 g
Calorieën
711 kJ /
170 kcal
Vetten
13.6 g
Vezels
4.1 g
Koolhydraten
6.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Pompoensoep
35 Min
Broccolisoep
15 Min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Romige tomatensoep
25 Min